W ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa współpracujemy z Bankiem Żywności we Wrocławiu. Program ten jest skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach, do których trafiają takie produkty jak: makaron jajeczny, ryż biały, herbatniki, mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający, groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, powidła śliwkowe, gulasz wieprzowy z warzywami, filet z makreli w oleju, szynka drobiowa, szynka wieprzowa, pasztet wieprzowy, cukier biały, olej rzepakowy… Więcej — opis projektu…
|
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski
|
poniedziałek, 19 listopada 2018 17:48 |
|
Koło Wrocławskie Towarzystwa Pomocy im. św. Brata Alberta we współpracy z Bankiem Żywności we Wrocławiu uczestniczy w realizacji Programu Operacyjnego Pomocy Żywnościowej 2014–2020 (PO PŻ) — Podprogram 2018, który jest krajowym programem operacyjnym współfinansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym. Celem tego Funduszu jest ograniczanie ubóstwa poprzez zwiększenie bezpieczeństwa żywnościowego osób najbardziej potrzebujących i realizacja działań na rzecz włączenia społecznego…
|
|
Więcej…
|
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski
|
czwartek, 28 czerwca 2018 13:08 |
|
W ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa współpracujemy z Bankiem Żywności we Wrocławiu. Program ten jest skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach, do których trafiają takie produkty jak: warzywa i owoce (groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, buraczki wiórki, powidła śliwkowe), artykuły skrobiowe (makaron jajeczny, makaron kukurydziany bezglutenowy, ryż biały, kasza gryczana, herbatniki maślane), mleczne (mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający), mięsne (szynka drobiowa, szynka wieprzowa mielona, pasztet wieprzowy, kabanosy wieprzowe, filet z makreli w oleju) i inne…
|
|
Więcej…
|
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski
|
środa, 04 października 2017 11:57 |
|
W ramach Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa współpracujemy z Bankiem Żywności we Wrocławiu. Program ten jest skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach, do których trafiają takie produkty jak: makaron jajeczny, ryż biały, herbatniki, mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający, groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, powidła śliwkowe, gulasz wieprzowy z warzywami, filet z makreli w oleju, szynka drobiowa, szynka wieprzowa, pasztet wieprzowy, cukier biały, olej rzepakowy…
|
|
Więcej…
|
Autorstwo / redakcja: Marek Rożnowski
|
piątek, 30 grudnia 2016 18:37 |
|
Podsumowanie Podprogramu 2015 Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta - Koło
Wrocławskie w
porozumieniu z Bankiem Żywności we Wrocławiu w okresie V 2015 – VI 2016
realizowało Podprogram 2015 współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w
ramach Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym…
|
|
Więcej…
|
|
|
Strona 2 z 3 |